Eerste workshop hormoonyoga in Vlaanderen!

YogaDat een cursus hormoonyoga je kan helpen om het hormonaal evenwicht in je lichaam weer op het juiste pad te krijgen, weet je na het lezen van deze blog wel. In Amerika wordt hormoonyoga nu zelfs ingezet door fertiliteitsklinieken, die de yogabewegingen gebruiken als ondersteuning bij een IVF-behandeling.

Dinah Rodrigues, de Braziliaanse yogaspecialiste die aan de wieg stond van deze reeks yoga-en ademhalingsoefeningen voor vrouwen met een verminderde vruchtbaarheid, heeft ondertussen al heel wat meisjes uit haar lessen zwanger zien worden terwijl jarenlange medische behandelingen niet geholpen hebben. In een gesprek met het maandblad Goed Gevoel vertelt ze hoe gynaecologen haar niet wilde geloven, tot ze de hormonen van vrouwen voor en na een yogareeks met elkaar vergeleken. “Let wel,” voegt Dinah er aan toe, “je moet de oefeningen minstens drie keer per week herhalen. Stop je met je reeks, dan is het resultaat ook snel weer weg.”

Wil jij zelf wat doen aan je verminderde vruchtbaarheid? Schrijf je dan in voor het eerste hormoonyoga-weekend in Vlaanderen. Twee dagen lang leer je er de yoga-en ademhalingsoefeningen van Dinah Rodrigues, je praat er met voedingsspecialisten over het vruchtbaarheidsdieet en je leert nieuwe vriendinnen kennen die net als jij zich zelf willen inzetten om aan hun vruchtbaarheid te werken.

Datum: 26-27 september 2009
Plaats: Design Hotel Carbon, Genk
Prijs: 275 euro
(Inbegrepen: intensieve cursus hormoonyoga met Sylvia Mullaert-Bonn, gesprek met een voedingsspecialist, lunch-diner-lunch)

Inschrijven kan binnen enkele dagen via deze blog. We hebben een beperkt aantal plaatsen. Als jij niet kan wachten om een plaatsje te reserveren, kan je alvast een e-mail sturen aan Annchen.Wij zetten jouw naam onmiddellijk op de lijst!

Predictor geeft aan elke deelneemster een ovulatietest cadeau, om zo jouw vruchtbare dagen nog beter te berekenen!

Advertenties

4 Reacties

 1. […] reacties Bokje op Het grote seksplananna op De pampertaartEerste workshop horm… op Gesprek met een specialiste ov…Marijke op FrambozenbladtheeMom to be op Gaat het echt […]

 2. Hallo,

  Wordt deze yoga enkel gegeven in Genk?
  Of ook elders in Brabant?

  Groetjes

 3. Ik heb zojuist je blog ontdekt. En helemaal gelezen. De meeste tips zullen het voor mij niet doen (want je danst verkleefde eileiders niet los vrees ik, noch yoga je ze uit elkaar, zelfs al draag je de juiste sieraden) maar het is al met al wel herkenbaar, dus leuk om te lezen.

  Maar… nu ben ik ontzettend benieuwd of je nog in je verlengde natuurlijke-weg-wijze zit, misschien zelfs al geniet van mooi resultaat of dat je inmiddels bezig gaat met IUI of IVF?

 4. ’t is hier zo stillekes… Alles goe A.?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: