Open je bekken om sneller zwanger te worden – in bed of op de grond!

Nu de zomer voor de deur staat, wil je natuurlijk niets anders dan op vakantie vertrekken. En 14 dagen lang stress-vrij “oefenen“!! Voor je zover bent, hebben we een leuke oefening uit de fertiliteitsyoga (hormoonyoga) uit de reeks gepikt die je bekken wat ‘losser’ maken en zo de stress uit je buik wegnemen… Erg gemakkelijk – zelfs als je te lui bent om uit je bed te komen! Net daarom vind ik deze oefening zo leuk ;)

Enkeloefening

Zet je gemakkelijk neer op een kussen met een rechte rug. Je voetzolen zit je tegen elkaar, terwijl je je linker-en rechterknie langzaam naar de grond toeduwt. Voel je je bekken openen? Forceer niets! Je kan beter elke dag deze oefening rustig herhalen, dan je lichaam te forceren. Niet vergeten diep in en uit te ademenen.

Open je bekkenBen je je oefeningen vergeten en lig je al in bed? Blijf op je rug liggen, trek je linker-en rechterknie op (maar hou ze tegen de matras gedrukt) en leg je voetzolen tegen elkaar. Adem diep in en uit en stel je voor dat je je buikholte openzet en opwarmt. Voel je het verschil?

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de cursus hormoonyoga in Hotel Carbon in Genk? Doe dat dan zeker nu! We kunnen jou alvast verklappen dat Predictor een leuk geschenk aan al de deelneemsters weggeeft! Details vind je op Annchen’s blog! Vraag de uitgebreide brochure en je inschrijfformulier op hormoonyoga@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: